Datum

21 september 2019 9:30

Accommodatie

Onbekend

Het begin van de wedstrijd was volledig voor Merksplas. Onze jongens begonnen veel te zwak aan te wedstrijd waardoor de bal voor de spetsers was. Er werd geen druk gezet naar de bal waardoor de score snel opliep via enkele afstandsschoten. Het natte gras zorgde ervoor dat de bal extra snelheid meekreeg en dat zorgde voor vele foute controles. Tijdens de rust stond het 10-4 voor de thuisploeg.
Remontada

Met een geheel andere ingesteldheid werd de 2de helft aangevangen. Duelkracht gecombineerd met snelheid zorgde ervoor dat de thuisploeg niet meer onder de druk weg kon. De bal was volledig voor ons en dat resulteerde in vele doelpunten.

Het was een goede wedstrijd van beide ploegen. Als trotse trainer moet ik toch wel zeggen dat de jongens een goed geheel vormen met zowel individuele als collectieve capaciteiten.