Dames -

Dames

Dames

Beste Lentezonvrienden,

 

Na een onderbreking van enkele jaren start KFC Lentezon Beerse volgend seizoen terug met een damesploeg in competitie (4de provinciale).

We hopen op die manier terug aan te knopen met een rijke traditie van Damesvoetbal op Lentezon.

 

De start zal zeker een uitdaging zijn, en op dit moment is er nog geen volledige ploeg samengesteld.

De moedige meisjes die jaren samen een jeugdploeg gevormd hebben met de jongens op Lentezon willen we zo de kans bieden om in eigen dorp de Lentezon club kleuren te blijven verdedigen.

 

Om dit in goede banen te leiden werd een trainer met ervaring in het damesvoetbal aangesteld.

Bart Mensch zal de sportieve leiding nemen van de Lentezon dames.

In april of mei kunnen er al kennismakingstrainingen starten. Ook een ploegbarbecue op het gezellige Lentezon terras komt op de agenda (na 1mei, en als covid het toelaat).

In het nieuwe seizoen zullen de thuismatchen worden gespeeld op zondagvoormiddag. Trainingen op dinsdag en donderdagavond.

 

Samen met de meisjes die zich reeds engageerden , de ouders, het bestuur, de trainer , en alle sympathisanten van Lentezon gaan we hiervan een succes maken.

We roepen iedereen dan ook op om kandidaat speelsters warm te maken voor een voetbaluitdaging vol plezier op Lentezon. Wellicht ken je iemand in je nabije familie of vriendenkring die zich wil aansluiten (vanaf 14 jaar). Een warme oproep dus om ook via Social Media de berichten rond de Lentezon Dames breed te verspreiden.

 

 

Verdere informatie via :

Dames.lentezon@telenet.be

0475 912920  - Bruno Jansen – bestuur

Bruno1.jpg

0478 693969  - Bart Mensch - trainer

WhatsApp_Image_2021-03-14_at_10.16.22.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!